MdL gereedschapkeuring & toegangstechniek

keurmerk voor veiligheid!

CARL! Kentekenherkenning:
carllogo

Kentekenherkenning biedt een schat aan mogelijkheden, bijvoorbeeld als toegangscontrole. Of een auto toegang heeft tot een bepaald gebied of terrein, kan worden beoordeeld door de ANPR software. ANPR staat voor Automatic Number Plate Recognition, ofwel automatische kentekenherkenning.

Een gemeente, VVE, recreatiepark of een camping en hotel etc. kan op deze manier het parkeerterrein alleen beschikbaar maken voor bewoners of gasten. Een bedrijf kan het parkeerterrein uitsluitend beschikbaar maken voor personeel welke bijvoorbeeld alleen toegang heeft tijdens werktijden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van kentekenherkenning, zijn er geen extra tags of kaarten en handelingen nodig, u kunt gewoon doorrijden wanneer u recht op toegang heeft.

Dankzij de kentekenherkenning registratiedatabase, en opgeslagen snapshots, kunt u terug zoeken wie er op welk moment toegang heeft proberen te krijgen op uw terrein. U kunt tot maximaal 1 jaar terugzoeken welk kenteken gescand is met daarbij een datum, tijd en foto.

Functies:
TICKETSYSTEEM
Voortaan is het mogelijk om middels een overzichtelijk venster met snelle toegang, direct een kenteken als ticket in het systeem in te voeren met een zelf bepaalde geldigheidsduur.

PRAKTIJKVOORBEELD UITRIJKAARTEN
U werkt met uitrijkaarten, de klant meldt zich bij de balie, geeft aan dat hij of zij weg wil, normaliter zou u een uitrijkaart of munt meegeven waarmee de klant de rest van de dag kan uitrijden. Hier heeft u voortaan de controle over, u kunt aangeven dat de klant bijvoorbeeld 10 minuten heeft om uit te rijden.

PRAKTIJKVOORBEELD INRIJKAARTEN
Een klant wil graag toegang hebben tot uw parkeerplaats, u kunt het kenteken een geldigheidsduur meegeven van bijvoorbeeld 15 minuten. Hierdoor kan de klant simpelweg naar de slagboom toe rijden en deze zal direct openen. Wanneer deze 15 minuten verstreken zijn zal de klant niet meer door deze zelfde slagboom heen kunnen rijden. Doordat er een korte tijd van uitrijden wordt verleend zorgt u er voor dat u de controle houdt. Mocht het zo zijn dat de klant langer is gebleven (dan eigenlijk de bedoeling was) zal de klant even moeten uitleggen waarom deze niet direct is vertrokken.

TOEGANGSCONTROLE
Dankzij het uitgebreide toegangscontrolesysteem kan er op basis van datum en tijd worden aangegeven wanneer iemand toegang heeft. Dit is ideaal wanneer u tijdelijke bezoekers heeft die toegang kunnen krijgen zolang ze voor het park gereserveerd hebben.

PRAKTIJKVOORBEELD INRIJKAARTEN
De familie Pietersen heeft een bungalow gereserveerd voor 3 weken, vaak komt het voor dat er visite op bezoek komt, hierdoor wordt bijvoorbeeld een pasje even uitgeleend waardoor de visite ook op het terrein kan parkeren. Helaas zorgt dit vaak voor overvolle parkeerterreinen en zelfs campingplaatsen ! Doordat er toegang wordt verleend op het kenteken is dit moeilijker te omzeilen. Hierdoor zal de visite zich moeten melden bij de receptie voor een tijdelijke toegang.

PRAKTIJKVOORBEELD UITRIJKAARTEN
De familie Jansen reserveert voor een midweek, tijdens de reservering vraagt u naar het kenteken van de auto. U geeft het kenteken van de familie Jansen toegang tot het terrein binnen deze gereserveerde data, u kunt zelfs aangeven dat ze bijvoorbeeld op de laatste dag nog maar tot 12:00 toegang krijgen !

Hierdoor zorgt u er voor dat de familie Jansen makkelijk en comfortabel uw terrein op en af kan, maar u houdt ten aller tijde de controle, vanaf en tot wanneer dit mogelijk is. En, er zijn geen druppels, pasjes, sleutels e.d. meer nodig die men kwijt kan raken en waar u wellicht een borg voor zou moeten vragen.

Checklist:

vinkje  Accuratesse 90-98%
vinkje  Uitgebreid toegangscontrole systeem met tijdschema’s
vinkje  Uitsluiting op feestdagen
vinkje  Kentekens worden met snapshots bewaard
vinkje  Registratie log/rapport te exporteren in .csv formaat
vinkje  Meerdere kentekens per persoon mogelijk
vinkje  Intelligente engine : snapshots worden automatisch gecorrigeerd wanneer de hoek afwijkt, daardoor hogere hitrate
vinkje  Leest ook snapshots van mindere kwaliteit, daardoor hogere hitrate
vinkje Herkenningsgebied te selecteren in het beeld
vinkje Constante cyclus, geen externe triggers nodig
vinkje Leest zo goed als alle Europese kentekens en vele overige landen
   


Downloads:
klik hier ..