Camerabeveiliging en kentekenherkenning

Camerabeveiliging voor particulieren, bedrijven en instellingen. 
een onderdeel van toegangstechniek
cam1nvr1

Cameratoezicht wordt hedendaags steeds meer ingezet op zowel openbare als niet openbare plaatsen. Een goed doordacht cctv systeem biedt u meer dan alleen de (opgenomen) camerabeelden. Doordat het aanbod op het gebied van cctv producten de afgelopen jaren explosief is gegroeid, word het steeds belangrijker een goed advies uit te brengen met betrekking tot de juiste keuze van het cctv systeem. Een efficiënte inzet van de toegepaste apparatuur zoals recorder, camera's, en randapparatuur is van essentieel belang. Wij leveren kwaliteitssystemen, componenten, en bijbehorende accessoires aan bedrijven en particulieren. Onze klanten kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen.

Tevens kunt u rekenen op de beste prijs kwaliteits verhouding. Onze missie is, om ervoor te zorgen dat voor u de inzet van hoogwaardige producten blijft gewaarborgd, tesamen met een uitstekende service. Zo hoeft u geen compromis te sluiten tussen kwaliteit en prijs.

mdL toegangstechniek adviseert u graag bij elk project. Of dit nu een kleine  installatie betreft, of een complex (HD) IP systeem. U bent verzekerd van een gedegen advies en technische ondersteuning voor, tijdens, en na uw project. Waar nodig komen wij ter plaatse voor advies en ondersteuning.

Kentekenherkenning. 
kentekenherkenning
Kentekenherkenning biedt een schat aan mogelijkheden, bijvoorbeeld als toegangscontrole.  Of een auto toegang heeft tot een bepaald gebied of terrein, kan worden beoordeeld door  de ANPR software. ANPR staat voor Automatic Number Plate Recognition, ofwel automatische  kentekenplaat herkenning. Een gemeente, VVE, recreatiepark of een camping en hotel etc. kan op deze manier het parkeerterrein alleen beschikbaar maken voor bewoners of gasten. Een bedrijf kan het parkeerterrein uitsluitend beschikbaar maken voor personeel welke bijvoorbeeld alleen toegang heeft tijdens werktijden. Doordat er gebruik wordt gemaakt van het kenteken, zijn er geen extra tags of kaarten en handelingen nodig, u kunt gewoon doorrijden wanneer u recht op toegang heeft. Dankzij de registratiedatabase, en opgeslagen snapshots, kunt u terug zoeken wie er op welk moment toegang heeft proberen te krijgen op uw terrein. U kunt tot maximaal 1 jaar terugzoeken welk kenteken gescand is met daarbij een datum, tijd en foto.

Vragen? neem gerust contact met ons op!

camerabeveiliging - kentekenherkenning