MdL gereedschapkeuring & toegangstechniek

keurmerk voor veiligheid!

MdL Toegangstechniek:

Nieuwe installaties:
Een geautomatiseerde nieuwe schuifpoort, dubbele draaipoort, slagboom, tourniquette of hydraulisch verzinkbare verkeerspalen? Bij MdL toegangstechniek bent u aan het juiste adres. Volledig onafhankelijk leveren wij een kwalitatief hoogwaardige producten. Extra mogelijkheden zoals intercom, camerabeveiliging, gsm modules en dergelijke toevoegingen zijn geen probleem. MdL toegangstechniek kan het complete pakket terreinbeveiliging aanbieden.
 

Bestaande installaties:
Ook bij bestaande handbediende schuifpoorten en dubbele draaipoorten kan een automatisering worden geinstalleerd. MdL Toegangstechniek kan dit voor u verzorgen. Voor uitbreidingen zoals intercominstallaties, GSM modules en camerabeveiliging bent u bij MdL toegangstechniek aan het juiste adres. Veiligheid van terrein en de gemonteerde installaties zijn onze prioriteit.

Onafhankelijk onderhoud:
Op afstand bedienbare schuifpoorten en dubbele draaipoorten moeten veilig en probleemloos functioneren. Hiervoor is een periodieke controle op veiligheid en de juiste werking uitstekend hulpmiddel. Een jaarlijke controle middels een onderhoudscontract inclusief een meting kan in veel gevallen uitval van de poort verkleinen en de veiligheid in het dagelijks gebruik waarborgen. Een risico inventarisatie kan worden uitgevoerd en aan de hand hiervan kan een plan van aanpak worden opgesteld betreffende de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van de installatie. 
Onderhoudscontract aanvragen..

Veiligheids-componenten:
Een poort die automatisch opent en sluit dient te worden beveiligd ter voorkoming van letsel. Hiervoor worden veiligheidsartikelen gemonteerd zoals fotocellen in de doorgang die een contactloze beveiliging bieden. Bij schuifpoorten worden daarnaast vaak rubberen afslaglijsten gemonteerd op de kolommen die bij inklemming de motor dient te stoppen. Veel te vaak komt het bij oudere poorten voor dat de veiligheidsvoorzieningen ontbreken en / of niet goed meer functioneren door gebrekkig onderhoud, helaas zijn hierdoor al vele ongevallen en enkele dodelijke ongevallen gebeurd.

Oplossingen:
Een veiligheids-check van de schuifpoort of dubbele draaipoort.
Eventuele aanpassingen om de poort naar de huidige regelgeving te beveiligen.
Een jaarlijke APK d.m.v. een klantvriendelijk onderhoudscontract.
Alle componenten die de veiligheid waarborgen kunnen achteraf worden geleverd en gemonteerd.  

bekende merken zijn:
Faac, Genius, Beninca, Fadini, Tousek, Ditec...

Storingen en storingsdienst:
Helaas kan het voorkomen dat een poort, slagboom of hekwerken niet meer functioneren. In bijna alle gevallen kan de poort e.d. in handmatige bediening worden gezet. Lukt dit niet? bel dan onze storingsdienst. voor meer informatie betreffende onze storingsdienst klik hier...

Voor meer informatie bel of mail ....